SBI PO Mains : 20-20 GK Quiz (National Park/Wildlife Sanctuary)

Huge no of Companies Conducting Interviews Through Amcat Test
Register With Your Details for Top MNC's Direct Interviews.
HDFC Off-Campus Drives with 3,00,000 Lac Salary

Dear Aspirants,

We hope all of you must be prepared by now for the most awaiting "Quiz" based on GA Capsule. As notified, topic of Quiz is based on "National Park or Wildlife Sanctuary" section from the Capsule. So, lets come and start the 20-20 Quiz.

1. Where is the Great Himalayan National Park situated?
Answer. Himachal Pradesh

2. Where is the Nandini Wild Life Sanctuary situated?
Answer. J&K

3. Where is Jhajjar Bacholi Wild life sanctuary located?
Answer. Punjab

4. Where is Sultanpur National Park situated?

Answer. Haryana
5. Where is Chandraprabha Wild Life Sanctuary sitauted?
Answer. UP

6. Where is Kanger Valley National Park sitauted?
Answer. Chattisgarh

7. Where is Rajiv Gandhi National Park situated?
Answer. Andhra Pradesh

8. Where is Nellapattu Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Andhra Pradesh

9. Where is Manas National Park situated?
Answer. Assam

10. Where is Porbandar Lake Wild life Sanctuary situated?
Answer. Gujarat

11. Where is Bannerghatta National Park situated?
Answer. Karnataka

12. Where is Neyyar Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Kerala

13. Where is Periyar Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Kerala

14. Where is Panna National Park situated?
Answer. MP

15. Where is Great Indian Bustard Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Maharashtra

16. Where is Baisipalli Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Odisha

17. Where is Darrah National Park situated?
Answer. Rajashtan

18. Where is Khangchendzonga National Park situated?
Answer. Sikkim

19. Where is Mudumalai Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Tamil Nadu

20. Where is Clouded Leopard  National Park situated?
Answer. Tripura


Daily Current Affairs Updates : Click here
SBI PO Mains : 20-20 GK Quiz (National Park/Wildlife Sanctuary) SBI PO Mains : 20-20 GK Quiz (National Park/Wildlife Sanctuary) Reviewed by Ramesh Reddy on 23:30:00 Rating: 5
Powered by Blogger.